WAT DOEN WIJ MET BLOEMEN?

Bloemen-atelier ‘Capri’ levert exclusief bloemwerk voor elke gelegenheid en elk budget!

Een professioneel team ervaren bloemisten maakt elke dag de mooiste creaties van alleen de beste kwaliteit bloemen. Op basis van de wensen van onze klanten combineren wij kleuren en verschillende soorten bloemen voor een totale beleving en een verrassend resultaat. Gegarandeerd een goed cadeau voor zakenrelaties, collega’s, vrienden of gewoon voor uzelf. Geniet ook van een mooi bloemenarrangement thuis, op kantoor of in uw restaurant.

De zeventigste bloemencorso van de Bollenstreek werd dit jaar onder onze ‘creative’ leiding ontworpen en verzorgt. Na een succesvolle editie dit jaar zijn wij voor de komende jaren verantwoordelijk voor de Art Direction van dit grootse evenement. Daar zijn wij absoluut trots op.

Bloemen-atelier ‘Capri’ is ook Flora-NL dealer

Wij leveren bloemen in binnen- en buitenland. In het binnenland geldt de bezorgservice voor 12:00 uur besteld is dezelfde dag persoonlijk bezorgd door een Flora-NL bloemist. Bestel uw bloemen online of neem telefonisch contact met ons op.

ONZE UNIEKE SERVICES

Uniek is onze kwaliteitsgarantie. Uw bloemen moeten minimaal 7 dagen schitteren.

DAGELIJKS VERS VAN DE VEILING

Bloemen zijn op zijn mooist als je ze vers van de veiling haalt, elke dag kan je ons vinden op de veiling en zo nodig rijden we er nog een keer naar toe.

THUIS BEZORGEN

Uiteraard bezorgen wij de door ons gemaakte boeketten bij jouw thuis of bij iemand die je hiermee wilt verrassen. Wij zijn ook Flora-NL dealer

ONZE BELOFTE

Bloemen en planten zijn natuurproducten wij gaan voor de allerbeste kwaliteit!