ROUWARRANGEMENTEN

Afscheid met bloemen. Wij leveren prachtige rouwarrangementen, rouw- en sympathie boeketten.
Bloemen-atelier ‘Capri’: voor dé belangrijke momenten!

WIJ BEGELEIDEN U GRAAG

ROUW SPECIALIST

Bloemen-atelier ‘Capri’ is gespecialiseerd in alles met met een uitvaart temaken heeft op het gebied van bloemen. Wij informeren u graag over de verschillende rouwstukken en boeketten. Van een rouwarrangement of –boeket uit onze vaste collectie, een speciaal rouwstuk op maat, tot de totale aankleding van de afscheidslocatie met bloemen. In onze winkel, in de boeken en op deze website vindt u een breed assortiment rouwarrangementen. Wij verwerken in alle bloemarrangementen alleen bloemen van eersteklas kwaliteit, voor het allerbeste resultaat!

In de speciale rouwbloem-boeken in ons bloemen-atelier en op onze website vindt u het complete bloemenscala. Hier (link) en in deze boeken vindt u tevens een groot aantal voorbeelden van verschillende rouwlinten en teksten.
Als rouwspecialist werken wij al jarenlang samen met lokale uitvaartondernemers. Voor het regelen van het afscheid van uw dierbaren kunt u bij ons alles uitzoeken, bestellen en/of informatie inwinnen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om te kiezen voor rouwfotografie en/of film. Dit soort fotografie is in deze tijd niet meer weg te denken. Hoe fijn is het om de laatste herinneringen vast te kunnen leggen? Hans Moester fotografie is een professional op dit gebied. Indien gewenst brengen wij u graag met hem in contact.

VOORBEELDTEKSTEN ROUWLINTEN / SYMPHATIE BLOEMEN

EEN LAATSTE
GROET

Voor een mooi afscheid met bloemen …

Moeder was verliefd op bloemen, ze zou enorm trots geweest zijn om de prachtige boeketten die rondom stonden. Voorzichtig toch een klein glimlach, bedankt Esther.
Fam. Vergeer
Ineke had maar één laatste wens, alles in het wit. Ik wist niet dat er zoveel witte bloemen bestonden. Het was een lichtpuntje op de dag. Many Thanks.
Henk Westerlaken