KUNTSBLOEM-DECORATIES

Onze kunstbloemen zijn bijna niet van echt te onderscheiden.
Bloemen-atelier ‘Capri’: voor dé mooiste creaties!

NEEM CONTACT

KUNSTBLOEMEN

Naar aanleiding van aanvragen naar kunstbloemdecoraties heeft Bloemen-atelier ‘Capri’ zich de laatste jaren verdiept en exclusief ontwikkeld in decoraties met kunstbloemen in combinatie met natuurlijke materialen.

De kunstbloemen die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en bijna niet van echt te onderscheiden. Zowel zakelijke- als particuliere klanten maken gebruik van onze diensten op het gebied van de vernieuwde kunstbloemexpo. Een prachtig boeket of bloemstuk van kunstbloemen op uw kantoor of in uw restaurant. Juist ook voor plaatsen waar minder licht komt zoals op uw dressoir thuis of in de hal, of bijvoorbeeld boven de verwarming, waar echte bloemen het vaak minder goed doen.
Wij adviseren u om de juiste keuze te maken omtrent combinaties en kleurschakeringen afgestemd op uw interieur of bedrijfskleuren.
Een frisse wind nodig door uw bedrijf of woning? Heeft u vragen of wilt u advies op maat? Wij komen graag bij u langs. Op basis van uw inrichting en wensen maken wij een bijzondere creatie.

OOK VOOR
EXCLUSIEVE CREATIES OP MAAT

Wij adviseren u over de mooiste combinaties en kleurschakeringen bij uw interieur.

Bloemen-atelier
“Ik had altijd een vooroordeel over kunstbloemen, maar Bloemen-atelier ‘Capri’ heeft dat volledig weggenomen”
Violo den Besten
“Wij hebben een vrij groot huis en met kunstbloemen kunnen we alle ruimten eenvoudig heel fleurig houden, fantastisch verzorgd door Pieter en Esther.”
Mevr. Maarschalk von Beerdten